Entertainer’s Oasis

This project was the realization of the client’s desire to maximize entertaining space, while minimizing maintenance. A two-tiered composite deck with tread lighting resolves the elevated access from the interior of the home, with glass railings providing for an unobstructed view of the ravine and green space which the home backs onto. This visual greenery afforded a softness that offset the maximal use of hardscaping - translating to minimal landscape maintenance for the homeowner. Multiple covered and exposed seating areas include an intimate pergola framing a stone privacy wall with vertical water feature. A substantial pavilion delineates the outdoor living room with linear gas fireplace with full-height stone surround. The indoor/outdoor theme is consistent with a full outdoor kitchen with granite countertop and durable stainless steel appliances. The miniature golf green with artificial turf adds a personal touch to this whimsical, carefree space. 

Comments are closed.